blog_bg

Servicii SEO – optimizare pentru motoarele de cautare

SEO este serviciul care va pozitiona afacerea (site-ul) tau in topul motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing) cu scopul de a atrage cat mai mult trafic, potentiali cumparatori si intr-un final clienti. Este un proces de durata, monitorizat si ingreunat constant de catre Google si totodata penalizat daca nu este realizat corespunzator.

Cum va avea site-ul tau mai mult trafic relevant?

Audit SEO – identificare probleme si factori blocanti

In prima faza, identificam problemele existente si evaluam situatia actuala in raport cu obiectivele pe care le stabilim, eliminam factorii blocanti si in vederea maximizarii performantelor website-ului.

Analizam istoricul si eliminam link-urile daunatoare, identificam profile ale potentialilor clienti, noi nise si analizam elementele SEO on page care pot fi optimizate.
Analizam principalii competitori si identificam aspectele care pot influenta rezultatele organice.

Planificare strategie SEO – on page si off page

A 2-a etapa implica trasarea unui plan de optimizare atat din punct de vedere on page cat si off page, bazat pe rezultatele auditului SEO. Scopul este maximizarea potentialului website-ului, imbunatatirea experientei utilizatorilor pe site si cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare.

Planificam si prioritizam actiunile necesare la nivel de factori tehnici, continut si structura a site-ului astfel incat sa putem optimiza elementele ce influenteaza gradul de vizibilitate in rezultatele motoarelor de cautare.

Realizam o strategie complexa si diversificata de promovare, identificam site-uri relevante si cu autoritate ridicata cu scopul distribuirii de continut relevant. Totodata, definim indicatorii ce trebuiesc urmariti atat pentru site cat si pentru competitori.

Implementare strategie

Odata identificate problemele si realizat planul de optimizare, vom incepe implementarea strategiei atat on page cat si off page.

In primul rand vom remedia problemele tehnice on page, optimizam structura site-ului si dezvoltam continut relevant cu scopul de a targeta publicul tinta identificat in auditul SEO. In aceasta etapa se parcurc si remediaza toate aspectele incluse intr-o optimizare SEO on page (titluri, meta tag-uri, broken links, sitemap, fisierul robots etc).

Vom crea continut relevant si celelalte materiale necesare promovarii, intermediem publicarea de articole pe site-urile partenere Hollo, monitorizam si adaptam strategia pentru a maximiza potentialul si impactul campaniei SEO asupra website-ului tau.

Monitorizare si raportare lunara

Vom continua sa monitorizam impactul campaniei SEO asupra site-ului si totodata sa o adaptam daca va fi nevoie. De asemenea, vom monitoriza si competitorii in raport cu site-ul tau si vom compara si masura indicii de optimizare cu scopul de a identifica aspectele pe care le putem exploata in favoarea ta.

Periodic, prin intermediul Happ Monitor, vei putea observa impactul procesului de optimizare (SEO). Lunar, vei primi rapoarte detaliate si vei putea observa activitatile SEO realizate, evolutia indicatorilor de performanta urmariti, alaturi de explicatii, concuzii si recomandari pentru urmatoarea perioada.

De ce ai nevoie de un specialist in SEO?

La Hollo, un manager de proiect SEO cunoaste in detaliu ghidul de bune practici Google, este la curent cu noutatile si tendintele SEO si este capabil sa intocmeasca si implementeze o strategie pe termen lung, menita sa creasca vizibilitatea in motoarele de cautare.

Cum reusim sa oferim rezultate vizibile in primele 3 luni ?

  • Utilizam doar tehnici white hat, conforme cu normele Google
  • Cream continut de calitate, unic si relevant
  • Alegem cu grija site-urile partenere pe care le vom utiliza
  • Urmarim calitatea si nu cantitatea continutului distribuit
  • Folosim cele mai bune aplicatii pentru monitorizarea evolutiei
  • Realizam auditul SEO si optimizarea on page manual, fara scripturi si aplicatii
  • Intelegem afacerea ta si o promovam ca si cum ar fi a noastra

Certificari Hollo